Search
My Dspace
Repository
→
Facultad de Ingeniería
→
Escuela Profesional de Ingeniería Agroindustrial
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for collection: Escuela Profesional de Ingeniería Agroindustrial.
(0.176 seconds)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Producción de bacteocina utilizando como sustrato chicha de jora y evaluación de su capacidad inhibitoria in vitro en bacterias patógenas
Huaman Huilca, Norma Silvia
(
Universidad Nacional Micaela Bastidas de Apurimac
,
2016-10-24
)
Aislamiento de un cepa nativa Saccharomyces Sp y determinación de parámetros en la fermentación de la chicha de jora
Pacheco Vargas, Jorge
(
Universidad Nacional Micaela Bastidas de Apurimac
,
2016-10-24
)
Evaluación del efecto de la ozonización en la vida útil de chicha de jora envasada
Camacho Bautista, Lizbeth Irayda
(
Universidad Nacional Micaela Bastidas de Apurímac
,
2021-01-13
)
Evaluación del efecto de la ozonización en la vida útil de chicha de jora envasada
Camacho Bautista, Lizbeth Irayda
(
Universidad Nacional Micaela Bastidas de Apurímac
,
2019-10-28
)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Camacho Bautista, Lizbeth Irayda (2)
Huaman Huilca, Norma Silvia (1)
Pacheco Vargas, Jorge (1)
Subject
Chicha de jora (4)
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.00 (4)
Ozonización (2)
Vida útil (2)
Bacteriocina (1)
Cinética de crecimiento (1)
CMI (concentración mínima inhibitoria) (1)
Fermentación (1)
Lactobaciillus (1)
Levaduras nativas (1)
... View More
Date Issued
2021 (1)
2019 (1)
2016 (2)